Thot Milaim Zeka : Ja kush do të arrestohet nga Gjykata Speciale, edhe Hashim Thaçi dot jet nje te parve

0
510

Milaim Zeka: Ja kush do të arrestohet nga Gjykata Speciale, Hashim Thaçi Dot jet nje prej te Parve te Arrestohet .
.
Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, ka folur për natën dramatike në të cilën po kalon sonte Kosova.
.
tha ai nuk ka tregua se di do të voton, duke thënë se shkaktari i gjithë kësaj gjendje është Presidenti i vendit, Hashim Thaçi.
‘Ariktekt i Gjykatës Speciale është Hashim Thaçi. Ai e ka sjellë në këtë gjendje Kosovën. Ai e di kush arrestohet e kur arrestohet. pyetni atë.
Ai e ka quajtur Thaçin arkitekt të Gjykatës Speciale, duke thënë se vetëm ai e di se kush do të arrestohet nga kjo gjykatë dhe kur.
Zeka poashtu ka cituar edhe fjalët e ambasadorit britanez Ruari Oconell, i cili ka thënë atij se nëse bëhet shfuqizimi i Gjykatës Speciale atëherë bëhet tërheqja e menjehershme e KFOR-it dhe zhbëhet pavarësia.
”Po ju citoj një fjali të ambasadorit Oconell i cili mu afrua dhe më tha se nëse bëhet shfuqizimi i Speciales do të largohet KFOR-i dhe do të zhbëhet pavarësia e Kosovës’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here