Ramush Haradinaj Munde Te Burgoset Deri Ne 3 Vite Burg Shiko Se per Qka behet Fjale

0
257

Ne Nje Komunikate Per Media Deputetja Nga Radhet e Levizjes Vetevendosje Albulena Haxhiu Ka Treguar Se Kryeministri i Tanishem Ramush Haradinaj Mund Te Shkoj Ne Burg Deri Ne 3 Vite Per Shkak Qe Rriti Pagat Per Kabinetin e Tij Qeveritar.

Ky Eshte Teksti I. Deputetes Haxhiu

Vendimi i Qeverise per rritjen e pagave per kryeministrin, ministrat dhe te tjeret eshte veper penale!Pra edhe z.Haradinaj por po ashtu edhe ministrat që kanë votuar këtë vendim kanë bërë vepër penale.Kete vendim qysh neser do ta dergoj ne Agjensionin Kunder Korrupsionit!Neni 424 i Kodit Penal i ndalon personit zyrtar të vendos për një çështje që ka interes të drejpërdrejt financiar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here