Filloi Shitja E Mjeteve Piroteknike

0
269

Kete Vit Shitja e Tyre Filloi Ne Kosove Nga Dt: 19 Nentore,Perdorimi i Tyre Fillon nga Data 26 Dhjetore, Ne Vitin 2017 Ka Renie Te Importit .Ket Vit ne Kosove U Importuan Mbi 10 Ton dhe qe arrijne vleren deri ne 22,163.43 Euro.Mjetet Piroteknike dhe Fishekzjarret Importohen Ne Kosove Kryesisht Nga Kina Dhe Gjermania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here