Edi Rama e tregon te verteten se si vdiq D.r Ibrahim Rugova

1
662

Presidenti Rugova, a vdiq si Ibrahim apo si Pjeter? Edi Rama e tregon te verteten .

Perkatesia fetare e Presidentit Rugova asht diskutu shume.

Arysa pse po e komentojme prap kete ngjarje asht shkak nji postim qe e kina ba mbrame. Jo per te ngrit perqamje ose konflikte por per te informuar opinionin me gjana reale.

Prandaj ju lus qe kete mos ta merrni si shkrime me tendenca religjioze.
Presidenti Rugova asniher vete nuk e ka tregu perkatesine fetare.

Prandaj edhe opinionit i i ka interesuar edhe me teper kjo qeshtie. Por ne perkujtimin e tij ne datlindjen e tij Edi Rama e ngrit nji qeshtije qe ne shpesh e kemi diskutu. Dhe jo vetem ne por jam i sigurt qe kjo do te diskutohet edhe gjenerata pas neshe.

Shikojeni kete video edhe kuptone
verzjonin e edi rames :

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here