Tekst i Shkruar Nga Kryeministri Ramush Haradinaj

Të dashur qytetarë të Prishtinës,

Sapo e nënshkrova vendimin që Pallati i Rinisë dhe Sporteve, nga AKP-ja, të kalojë në pronësi të Komunës së Prishtinës dhe qytetarëve të saj.

Pallati i Rinisë do të jetë kompani publike-lokale, i cili do të shërbejë për aktivitete kulturore dhe sportive, si dhe për integrimin e komuniteteve jo-shumicë.

RH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here