Per Qka u Takuan Kryeministri Dhe Ky Kryetar i Komunes.

1
444

Sot u Takuan Shpend Ahemti  Si Dhe Kryeministri I Republikes Se Kosoves Ramush Haradinaj, ku diskutuan për bashkëpunimin ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Komuna e Prishtinës.

Temat e rëndësisë së posaçme që janë diskutuar në takim ishin, statusi ligjor i Pallatit të Rinisë, unaza e Prishtinës si dhe kogjenerimi i Termokosit.

Për Pallatin e që sa më parë duhet të kalojë në pronësi të Komunës së Prishtinës si Ndërmarrje Publike Komunale. Me këtë rast, Qeveria dhe Komuna do të angazhohen në gjetjen e fondeve për renovimin e plotë të këtij objekti. Ky pallat, përveç që do të përdoret nga sportistët, do të shërbejë edhe për integrimin e komuniteteve të tjera.

Biseduan po ashtu, që në rishikimin e parë të Buxhetit për vitin 2018, të hyjë edhe projekti i Unazës së Prishtinës, kur synohet të nisë ndërtimi i saj.

Do të punohet në shtimin e kapaciteteve të ngrohjes në Prishtinë, përmes kogjenerimit të Termokosit.

Dhe Jane Ne Gjendje të bashkëpunojmë në projektet dhe investimet e përbashkëta në Prishtinë, në të mirë të interesave të qytetarëve të qytetit të Prishtinës.

Tekst i Shkruar Nga Kryetari I Komunes Se Prishtines Shpend Ahmeti Ne Rrjetet Sociale.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here